Visvakanties.

v.a. € 750 p.p.

Bij ons bedrijf zijn we heel flexibel als het gaat om de visvakanties. De klant is namelijk koning. Het is zo dat u zelf kunt bepalen wanneer, hoe lang en welke dagen u zou willen komen. Zoals het u uitkomt! Heeft u een bepaalde targetvis die u zou willen vangen dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij u de beste opties kunnen uitleggen voor het vangen van deze vis. Niet alle vissoorten zijn in dezelfde periode te vangen. Iedere vis heeft zijn eigen topmaanden qua vangkans.

Ik zal u uitleggen hoe onze seizoenen eruit zien en welke vis je wanneer kan verwachten.

Maart, april en mei
Deze periode staat bekend voor het vissen op grote tonijnen (BFT). Het is een leuke en actieve visserij die vaak wordt beloond met een grote tonijn. Het gevecht met zo een vis is super zwaar en een echte beleving. u kunt ervan uitgaan dat u minimaal twee a drie uur bezig bent voordat u deze vis binnen heeft gehaald. Het gewicht van deze tonijn varieert tussen de 100 en 300 kg met uitschieters tot 500 kg per vis.

Juni, juli en augustus
In de zomerperiode wordt er voornamelijk op witte en blauwe marlijn gevist. Deze visserij wordt vooral trollend gedaan en kan voor een heel spektakel zorgen. De marlijn staat bekend om zijn hoge en acrobatische sprongen die ze maken tijdens het drillen , echt een ware beleving. Het gewicht van deze vissen varieert tussen de 50 en 400 kg.

September, oktober, november en december
Dit seizoen staat bekend om de verschillende soorten tonijn die er in deze periode te vangen zijn. De soorten die we in deze periode kunnen verwachten zijn: Skipjack Tonijn, Albacore Tonijn, Grootoogtonijn en Geelvintonijn. Om deze vissen te vangen wordt er voornamelijk chummend en popperend gevist. Een  doeltreffende, leuke en spannende manier van vissen. Vaak worden er meerdere tonijnen op een dag gevangen. Het gewicht van deze vissen varieert tussen de 15 en 250 kg.

In deze drie seizoenen is het ook mogelijk om gericht op andere vissoorten te vissen.

Als bijvangst in deze periodes kunnen we de volgende vissoorten verwachten: bonito – mahi mahi – barracuda – wahoo – amberjack – skipjack – baarsachtigen – diverse soorten haaien en nog veel meer.

U heeft ook de mogelijkheid de visserij te combineren, bijvoorbeeld de ene dag op de tonijn of marlijn en andere dag op baarsachtige of bodemvissen. De visserij zal dan zeer gevarieerd en afwisselend zijn qua technieken en vissoorten die we zullen gebruiken en vangen. Iedere vissoort heeft zijn eigen manier van aanpak, het is dus van belang dat dit goed wordt overlegd, zodat wij er alles aan kunnen doen om u de vissen te laten vangen die u wilt!

Als u een visvakantie wilt boeken neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op onze website, ook zijn we via de mail en telefonisch bereikbaar.

GET IN TOUCH