Visvakanties.

v.a. € 650 p.p.

Bij dit bedrijf zijn we heel flexibel als het gaat om de visvakantie opties. De klant is koning. Het is namelijk zo dat u zelf kunt bepalen wanneer, hoe lang en welke dagen u zou willen komen. Wat u uitkomt! Heeft u een bepaalde targetvis die u zou willen vangen dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij u uw beste opties kunnen uitleggen voor het vangen van deze vis. Niet alle vissoorten zijn in dezelfde periode goed te vangen. Iedere vis heeft zijn eigen topmaanden qua vangkans.

Ik zal u uitleggen hoe onze seizoenen eruit zien en welke vis je wanneer kan verwachten.

Maart, april en mei
In deze periode wordt er voornamelijk gericht op grote tonijnen gevist. Daar staat deze periode om bekend bij de Canarische eilanden. Het is een leuke en actieve visserij die vaak beloond wordt met een mooie grote tonijn. Er is ook de mogelijkheid om op andere vissoorten te vissen zoals: albacore, bigeye en skipjack tonijn, spearfish, mahi mahi, wahoo, amberjack, barracuda en diverse haai- en rogsoorten. Om deze vissoorten te vangen gebruiken we andere vistechnieken van voor de echte grote tonijn.

Juni, juli en augustus

De zomerperiode staat hier echt bekend om het vissen op witte en blauwe marlijn. Deze visserij wordt vooral trollend gedaan en kan voor een heel spektakel zorgen. De marlijn staat bekend om de acrobatische hoge sprongen die ze kunnen maken tijdens de dril van de vis. In deze periode kunt u als bijvangst de volgende vissoorten verwachten: albacore, bigeye, skipjack en geelvin tonijn, spearfish, mahi mahi, wahoo, barracuda en diverse haai- en rogsoorten.

September, oktober en november
In deze periode wordt er heel gevarieerd gevist, met verschillende technieken en op veel verschillende vissoorten. Vrijwel alle soorten visserij kunt u in deze periode doen. De vissoorten die u in deze periode kunt verwachten zijn: albacore, bigeye, skipjack en geelvin tonijn, spearfish, mahi mahi, wahoo, amberjack, barracuda en diverse haai- en rogsoorten.

December, januari en februari
Deze periode is totaal anders dan de andere 3 seizoenen. In deze periode wordt er vooral gericht gevist op bepaalde vissoorten. Vooral de grote amberjacks en snappers (baarsachtigen) zijn dan de target vis. Ook is het mogelijk om in deze periode te vissen op: albacore en skipjack tonijn, wahoo, barracuda en diverse haai -en rogsoorten.

U heeft ook de mogelijkheid de visserij te combineren, bijvoorbeeld de ene dag achter de oppervlakte jagers aan en de andere dag op de bodemjagers. De visserij zal dan zeer gevarieerd en afwisselend zijn qua technieken en vissoorten die u zult vangen. Iedere vis heeft zijn eigen manier van aanpak, het is dus van belang dat dit goed wordt overlegd, zodat wij er alles aan kunnen doen om u de vissen te laten vangen die u wilt!

Als u een visvakantie wilt boeken neem dan even contact op via het contact formulier in verband met de mogelijkheden en de prijzen.

Informatieformulier
Dagexcursies
GET IN TOUCH