dutchflag Dutch | Spanish | english English | German

FAQ items aan het laden...

Welkom bij extremebluefin.com!

Hier bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde Big game visvakantie. Extremebluefin.com is een kleinschalig en professioneel sportvisbedrijf gevestigd in het zonovergoten Tenerife aan de zuidkust. U bevindt zich dus recht aan de Atlantische oceaan waar we achter de grote rover aan zullen gaan. De Atlantische oceaan heeft een ruime keus voor het vangen van Big game vissen. Ook biedt het veel verschillende manieren om deze grote rovers te kunnen vangen. Bij Big game vissen hebben we het over: Blauwvin tonijn, Geelvin tonijn, Albacore tonijn, Big eye tuna, Blauwe Marlijn, Witte Marlijn, Zijlvis, Mahimahi, Wahoo, Amberjack, Barracuda, Roggen en Haaien. Big game vissen zijn tussen de 25 kg en 500 kg zwaar.

Heeft u altijd al een droom gehad met één van de grote/sterke rovers uit de Atlantische Oceaan op de foto te staan, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Door de jarenlange viservaring en kennis van Danny Bogers bent u hier aan het juiste adres voor een goed georganiseerde visvakantie. Ook de beginnende en minder ervaren sportvissers krijgen 100% persoonlijke begeleiding voor het vangen van deze grote rovers voor maximale vangkansen. Er zal alles aan gedaan worden om u uw droomvis te laten vangen.

Met deze perfect uitgeruste sportvisboot wordt dagelijks naar de beste visgronden gevaren om de door onze gasten gekozen Big Game vissen te vangen. Ook de niet vissende mensen kunnen mee op deze reis. U wordt naar wens uitvoerig geïnformeerd over de veelzijdige excursie mogelijkheden in Tenerife zodat iedereen een geweldige vakantie tegemoet gaat.

Bij het vissen gaat het erom de juiste keuzes te maken voor het vangen van een target vis. Er spelen altijd meerdere factoren een rol bij het vangen van een bepaalde vissoort. De periode waarin je vist, welk aas je gebruikt en op welke manier je vist. Iedere vissoort heeft zijn eigen periode, aassoort en vistechniek. Bij Extremebluefin weten we daar wel raad mee. U geeft aan in welke periode u wilt vissen, welke vissoort of -soorten u wilt vangen of op welke manieren u wilt vissen en wij zullen u de beste opties voorleggen, zodat u een onvergetelijke visvakantie tegemoet gaat.

Onze reizen zijn volledig verzorgd: van uw vliegtickets, een huurauto, het hotel of appartement, de reservering van de boot en visgids, gebruik van al het beste materiaal, alle belastingen en taxen tot uw reis terug naar huis, zodat u zelf verder niets hoeft te regelen voor uw vakantie.

Op slechts 4 tot 4,5 uur vliegen van Noord-Europa heeft u de kans om tegen betaalbare prijzen grote vissen te vangen. Op Tenerife en/of La Gomera zijn het hele jaar door tonijnen, wahoo, barracuda, amberjack, haaien en roggen te vangen. In bepaalde periodes zijn er ook blauwe, witte marlijn en mahimahi te vangen. Vraag naar de mogelijkheden en info die u nodig heeft.

Ook zijn we bezig met mogelijke uitbreidingen naar verschillende landen/locaties. Hoe meer verschillende bestemmingen we tot onze beschikking komen, hoe meer keuze uit je target vis je hebt, gevarieerdere vissoorten, verschillende manieren en methoden om te vissen en diverse landen als bestemming. En dat allemaal via dezelfde organisatie. Ook deze reizen zullen in de toekomst volledig worden voor u worden verzorgd, zodat u verder zelf niets hoeft te regelen.

Dagexcursies / Combitrips

Er is ook de mogelijkheid dagexcursies of combitrips te boeken. Dagexcursies zijn altijd mogelijk in overleg en zijn hoofdzakelijk voor vakantiegangers die er een dagje op uit willen in hun vakantie. Wij bieden 4 verschillende dagexcursies aan.

  • Big Game vissen
  • Big Game vissen combi
  • Snorkelen met zeeschildpadden incl. rondvaart langs de kust
  • Big Game en Snorkel Combi

Boekt u een visvakantie dan kunt u er ook een combivakantie van maken. In plaats van iedere dag big game vissen kunt u dagen ook combineren naar wens zoals u wilt. Mocht u een combivakantie willen boeken, vraag dan gerust naar de mogelijkheden en opties. Het is ons streven ervoor te zorgen dat u de vakantie krijgt die u zoekt.

Heeft u al een droomvis die u wilt vangen, zeg het ons en wij helpen u bij het vangen van deze vis.

Kijkt u gerust verder op onze website en neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Team extremebluefin.com
Tel. +31642713606 / +31623582296
E-mail: info@extremebluefin.com

Logo extremebluefin.com
GET IN TOUCH