Boot & Materiaal

Onze boot is volledig professioneel ingericht voor het big game vissen. De boot is een Karnic 2051 Blue Water center console die is voorzien van een Honda 150 pk VTEC buitenboordmotor. Op deze boot wordt er met maximaal 4 opstappers gevist zodat u alle ruimte heeft. De hengels hoeft u niet te delen en u loopt elkaar niet in de weg. Er zijn 6 royale zitplaatsen aan boord.

De boot is voorzien van alle veiligheidsvoorschriften voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Bij ons aan boord hebben we een complete installatie van Raymarine, die  bestaat uit:

 1. fishfinder/plotter: Raymarine Axiom 9+ kaartplotter, multifunctionele 9″ display
  Deze kaartplotter is geoptimaliseerd voor snelle prestaties. De Axiom Plus is uitgerust met een krachtige quadcore processor, zodat kaarten snel worden getekend. De Raymarine Axiom+ is voorzien met het besturingssysteem LightHouse 3. Het glasscherm is sterk en voorzien van een nano coating die water, olie en vuil afwijst, voor betere weergave en nauwkeurige bediening. De IPS displaytechnologie biedt brede kijkhoeken en scherp contrast bij een 2x zo hoge resolutie in vergelijk met traditionele displays.
 2. sonar: Raymarine CP370 digital sonar module
  De Raymarine CP370 biedt uitzonderlijke helderheid, scherpe vis doelen en automatische bediening met behulp van Raymarine’s volgende generatie ClearPulseTM digitale sonar processing. De CP370 biedt tot 1.000 watt aan vermogen en werkt op 200 kHz voor inshore en 50kHz voor de zeevisserij. Door de ClearPulse signaalverwerking kan de CP370 de verschillende sonar parameters in alle omstandigheden verwerken. Hierdoor heb je meer tijd om vissen en hoef je minder tijd te spenderen aan het afstellen van de sonar module.
  Ideaal voor hengelaars op zoek naar prestaties die verder gaan dan de ingebouwde sonar optie op Raymarine multifunctionele displays.
  • Dubbele frequentie sonar. 200kHz voor de kustvisserij en 50kHz voor offshore
  • Past automatisch en past voor een helder beeld van vis en bodemstructuur in tot een diepte van 5000 voet
  • Compatibel met een breed scala van 600 en 1000 watt transducers. Waaronder in-hull, spiegelaquaducer, en door romp-opties.
 3. marifoon/VHF-radio: Horizon GX 1400 GPS/E
  De GX1400G maakt DSC gemakkelijk. Met een interne 66-kanaals GPS ingebouwd in het voorpaneel, is het niet nodig om de radio aan te sluiten op een GPS voor DSC. Out of the box en klaar voor gebruik, DSC-oproepen, positie delen, waypoint-navigatie, navigatie naar DSC-noodoproepen kunnen allemaal worden uitgevoerd met slechts een paar eenvoudige stappen.
  De GX1400 GPS/E is een ITU-R M493-13 Klasse D-klasse VHF met een afzonderlijke Channel 70-ontvanger, waarmee DSC-oproepen kunnen worden ontvangen, zelfs bij het luisteren naar communicatie. De DSC DISTRESS-functie verzendt bij activering een digitale MAYDAY inclusief vaartuigidentificatie, lengte- en breedtegraad en tijd om een snelle reactie te vergemakkelijken. Extra oproepen die kunnen worden gedaan zijn Individueel, Urgentie, Veiligheid, Positierapport en  Verzenden.
 4. kaartplotter: navionics plus
  Bij Navionics worden de producten en technologie voortdurend verbeterd om de best mogelijke ervaring, de meest volledige details en de meest relevante inhoud te bieden. Als onderdeel van de voortdurende productverbetering zijn onlangs de Spaanse Canarische eilanden bijgewerkt. De meest relevante updates zijn voltooid voor de dieptemeting van jachthavens en inhammen – met de integratie van een professionele dataset die is onderzocht door Navionics-partners. Objecten, zoals navigatiesystemen, boeien, bakens en oriëntatiepunten, waaronder de luchthaven Tenerife Noord, zijn bijgewerkt, samen met de geografische namen. Dit is om watersporters te voorzien van de laatste informatie en vissers van de meest actuele en nauwkeurige diepte-informatie. Liefhebbers van de Canarische eilanden zullen genieten van de update in Punta del Camello op Gran Canaria, waar de haven is herzien om het huidige werk in uitvoering weer te geven. Op Tenerife is een relevante bathymetrie-update geweest die duidelijk nauwkeuriger is, vooral als je kijkt naar de Puerto Colon in Fañabe aan de kust van Adeje in het zuiden van Tenerife en in Caleta de Interiàn, een lava-kiezel- en zandstrand.

Verder hebben we nog aan boord:

 • life raft
 • reddingsvesten
 • noodsignalen
 • handmarifoon/VHF radio

De boot is voor het vissen ingericht met:

 • outriggers
 • downriggers
 • gevechtsstoel
 • lifebait tank
 • vechtharnassen
 • aasplank

Bij ons aan boord wordt er met de volgende merken gevist:
Hengels, reels en molens: Penn – Alutecnos – Höwk
Lijnen en leaders: Momoi – Halco
Kunstaas/lures: Rapala – Yo Zuri – Moldcraft – Abu Garcia – Hart

GET IN TOUCH